Åå Kom Igen NU!

Läget just nu:

  • Tränar på en sunkig grusplan
  • Laddar för T-matchen ikväll på Mullevallen
  • Invigning av omklädningsrummet Söndag 15:00
  • 23 dagar kvar till seriepremiär
  • Behöver nya fotbollskor
  • Gotland om 6 dagar 


Jaa, träningarna kan man inte göra så mycket åt. Igår spårade nog lite när mesta dels gick ut på att sparka lera på dem andra. Ja det var kul då även om Hjalle röt i för första gången någonsin! Är svårt att göra något ordenligt på en sådan hems "plan". Hjalle lyckades iallafall plocka ut några spelare som ikväll åker till rimbo för att spela en träningsmatch mot Mariehamn. Ska bli mycket skoj att se vart detta slutar...

Om exakt 23 dagar så drar det vi alla ser fram emot SERIESTARTEN. (Är ett evigt tjat om den, jag vet.) Måste fixa nya skor tills dess mina sprack i tisdags på träningen, illa! Har spanat in ett par med sillikon i bak runt hälen. Jag får alltid sådana hemsa skavsår av nya fotbollskor att dem skulle nog vara rätt bra. Men som sagt har itne vågat kolla på prislappen för dem än!  

Gotland om en vecka, vi fick packlista igår! Ja, mest för dem som kanske är som Madde som låter sin Mamma packa väskan annars glömmer hon hälften. Haha! Nej men kan vara bra att kika på den så man inte missar något. Vi ska ju ändå vara borta ett tag. Men måste säga att hon glömde en punkt fröken som skrev den ... det där genomskinliga som man tar en j**el till sillen på påskafton. Haha neej skämt å sido det är ju ett träningsläger! Kommer bli skit skoj vi ska spela en match under lägret också hoppas, hoppas att vi inte gör som Tureberg och förlorar med 8-0.

Annars tycker jag att läget är som lugnet efter stormen. Lagdelarna börjar kanske falla till plats och allt börjar komma till sin större ordning. Vi som sitter i spelarrådet kommer att tillsammans med herrarnas spelarråd att träffas 1 gång i månaden för att byta information om vad osm händer i de olika seniortrupperna. Tror att det kommer förebygga mot skitsnack som ofta uppstår av ovetenskap!

Nej nu är det nog med oss för ett tag kanske återkommer om matchen ikväll (beror ju lite på hur det går).



Hör kanske inte hit men:


Bjuder på några väldigt fin bilder från 2008/09







                                   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0