11 oktober 2008 Dagen D

Ursäktar det sena uppläget, men bättre sent än aldrig!
Har haft fullt upp med jobb och äta Äppelpaj.. Haha retas med Pettan!

Nu så ska det berättas om dagen den 11 Oktober 2008

Båten!
Dagen med stort D var kommen och vi samlades på morgonkvisten vid bussstation för en liten bussresa till Grisslehamn och Eckeröbåten. Väl på båten så när baren öppnat och de flesta "sprungit" fram lunkar våra tränare (som skulle ta det lugnt, iallafall Hjalle) fram för att beställa första drickat för den här dagen, defenitivt inte den sista vill jag lova. Lillis var itne blyg av sig utan besällde två shotar som han och Hjalle drog i sig. Haha. Vi tjejer tog det lite lugnare några tog sig en drink och några gick för att spana in något att äta. Honken jag och Kajsa var sugna på grillresturangen så vi traskar dit och ser till våran förvånan att det är stängt vi går direkt ner till receptionen för att höra när de öppnar men då säger hon att de har Vinter stängt. Fans inte så mycket att göra förutom att tränga sig fram i Caféterian föra tt beställa en "Oskars biff" Ohh vilken tallrik helt sjukt vad stor biffen var. Mätta vart vi och efter drog vi oss tillbaka nöjda till de andra som var i full gång med drickande vi var inte sena att beställa första när vi kom fram till baren.


Vissa började direkt när vi kom på båten, Hjalle visar vad han tycker om det!?

Vi var inte långt efter de framme på Åland och det var dags att kliva av för en nypa friskluft för att sedan kliva på båten igen (något man håller på med på Eckeröbåtarna för att se vilka av alla fulla passagerare som kliver på igen). Jaa, vissa sprang tillbaks till baren medan vi lite bättre kom en stund efter. haha eller vi som vägrade att kliva av båten och vart till sägna för att kliva av. Haha


Vissa ser ut att må som de förtjänar

Resan hem vart lite mer av allt. Dricka, prat, shotar, dans m.m. Dags att hoppa på bussen så fort vi anlänt till Grisslehamn igen gick hyfsat bra trots en busschafför som tjatat på oss att sitta ner och vara tysta där längst bak. Men det hindrade inte oss. SKÅL!


Hela gänget på bussen..

Väl hemma hos Anniz efter att några fixat sig på eget håll så vart det där vi fortsatte vårt festande. Kändes lite konstigt med de mindre som satt där helt nyktra och vissa av oss hade svårt att stå. Var en saligblandning på sälskapet med andra ord. Men inget som hindrade oss! Grogarna drogs ute i köket och siggen bran ute på "ballen" (Balkongen för er som inte förstår) haha. Hjalle samlade alla i vardagsrummet för att pressentera nya Kapten, Chippen! kort efter det blir Hjalle avbruten och det var dags att rusa till bussen. Vi var några som inte ksulle med bussen vi hade ju en Limo att ta oss till. Alla kom iväg och vi traskade hem mot mig där Limon skulle plocka upp oss.


Hos Anniz =)

Wow, vilken resa ut i denna bil. Skumpan var på plats och vi började våra fylle tal. Musiken hörde vi mest i bakgrunden man ville inte missa vad alla sa till varandra. Snacket gick het på fotbollen så klart och vi bestämde oss för att sikta högt nästa säsong, tror alla tjejer är revanch sugna på att nypa första platsen. Kameran gick het i bilen och m¨ånga bilder finns att kolla på ute på facebook. In da Limo

ÄNTLIGEN ute och många såg att vi kom var riktigt häftigt och vi fick snabbt stämptel som Divor men det viste vi ju redan. Inne i salen var det fullt med folk och det var riktigt trevlig stämning. Maten var en Havsbufé som jag minns var god. Efter maten och kaffet så var det dags för priserna att delas ut och talen som ksulle hållas. Vi hade tre priser Träningspriset, årets komet och årets spelare. Tränings priset var lite speciellt de tre som var nominerade var alla tre Kalssons det är bara att grattulera Soffan som tar hem det fantastiska priset =). Årets komet, den som utvecklats på ett positivt sätt under hela året gick till Honken som jag tycker helt klart var värd detta. Årets spelare gick till Chippen som jag tycker har tillfört laget en stor del som saknats, hon har varit en förebild för många och gör sig väl förstjänt som kapten nästa år, känns bra att hon tar över efter mig =) Tror alla tre vart stolta och rörda över att få ta emot priserna. Efter priserna var det dags att flytta om i salen och fixa dans yta. Sen svängde vi våra lurviga hela kvällen tills bussen gick hem. Var en grymt rolig dag och kväll och absolut en dag vi måste ta i repris.


Tack för en otroligt rolig och minnes värd dag Tjejer och Killar!
 


Kommentarer
chippen

åhh vilka fina ord du skriver om mig jessica, det uppskattas mycket ska du veta! tack så mycket :)kramar

2008-10-23 @ 20:02:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0