Onsdag och jag ska snart iväg och jobba!

Jodå satte har legat på soffan hela dagen skönt som bara den, har inte mått så där jätte bra men det löser sig. Jag måste ha pengarna så de är bara att ta sig i kragen och gå till jobbet :)

Jimmy håller på att fixar och donar här hemma och jag känner mig skit dum för att jag inte orkar mycket alls. Vet lixom inte vad jag ska göra åt orken heler. DEPP bara!

Fick mess om möte på Torsdag och sen middag med laget på lördag kan vara med på torsdag men inte på middagen. Jobbar stängning fredag, lördag. Men det klirar fint i plånboken sen :)

Neej nu ska jag äta lunch och sen dra mig iväg. Men ha det bäst :)

Ledig måndag!

Idag så var det upp tidigt för att åka med Jimmy in till stan för att vara kartläsare så vi skulle hitta dit han skulle på intervju. Men vi lyckades faktiskt på första försöket och allt gick hyfsat bra.. Men var mycket vi var med om på vägen. En poliskontroll, en bil som tvärt stannade på E18 så vi höll på att vara med i en seriekrock men snabb som Jimmy är så han han till och med blinka och forts som ögat kasta sig ut i andra filen, som tur var så var det inte en bil där. Men iomed att han gjorde så så räddade han både oss bilen framför och bilen bakom! PUH! På vägen hem så var det en last bil som hade ordagrant vält ner i diket och det vart stopp mellan Hägernäs och Arninge. Japp väl hemma så var det bara att hoppa in i mammas bil och bege sig tillbax in till Danderyd där så man kan säga att jag varit i Sthlm hela dagen! Vart en liten sväng i täby mellan svängarna så vart en STOR polotröja, så mysig!

Nu så lagar Jimmy mat och jag har betalat räkningarna eller räkningen hade ju bara en. Men snart så ska vi äta och sen åker vi nog ut till Öset en sväng!

Vad har ni själva varit med om idag?

*Gäsp*

Gudars vad jag är trött!! Ska om en liten stund krypa ner i en sjön varm säng. Vi har varit ute óch firat marika som fyllt 20 år idag! :D Grattis tjejen! Jag har haft sjukt roligt.. Men roligast var det på Åkerögården så fy på er som inte kom eller inte svarade på hennes inbjudan! ILLA!

Neej Sov gott!

Torsdag

Jag är helt matt i kroppen men tänka ta mig ut för att träna blir kanske sista träningen ute  nu så vet inte men skulle gissa på ett uppehåll sen för alla men man vet aldrig med detta lag! En sak som är säkert är att det är sista träningen innan match denna säsong. Säsongen har verkligen gått upp och ner. Men finns förklaringar till det med!

På söndag väntar knivsta hemma och vi ska visa dem att vi kan spela fotboll i divison 4. Det är lite vinna eller försvinna... Så jag tycker vi kör gärnet nu brudar!

Onsdag!

Nu är jag hemma igen var inte på jobbet så länge idag, skönt stt få ta det lugnt bara. Idag så har jag inte så mycket planerat fick hem mina böcker som jag beställt idag så blir nog att bläddra i dem och bara slappa. senare så blir det hem till Chippen och kolla på idol.

Har sökt ledigt från jobbet över jul och nyår så håll era tummar på att de går igenom. Då blir det nog dalarna som gäller för våran del. Sen fyller Daniel 18 den 31 så då blir det party, party igen blir det den 3 jan då Eric fyller 11 oxå :D

Skriver nog mer senare men just nu står det still.. hej svejs!

Update!

Jag har varit lite bizzy! (Sorry Madde) Men nu så ska jag ha landat på fötterna igen. Tiden bara rinner iväg och mycket har hänt på alla fronter. Fotbollen är som den är och jag har kanske inte så stort sug längre, jobbet tar ju musten ur en och man jobbar massor för att få allt att funka och räcka till nu när Jimmy inte längre har ett jobb heller. Men ska inte klaga och vad tiden bär med sig vet man inte i förtid.

Jobbet är just nu det jag fokuserar på mest som ni kanske förstår och därav den dåliga uppdateringen. Kommer hem rätt sent ibland och är man hemma tidigare så är det massor som ska göras är ju inte bara som när man bodde hemma att slänga sig på soffan eller framför datorn och vänta på tills någon sa att det var mat. Nej nu måste vi fixa allt själva och det tar sin lilla tid, tvätta och allt men som tur är så är Jimmy väldigt duktig på att sköta det medans jag jobbar så kanske jag inte har någon ursäkt, förutom EN!

Annars så försöker jag hinna med allt från vänner till familj till fotboll och det är inte så lätt, det finns faktisk ett jag som ska prioriteras oxå. Och hur jag mår de har jag inte vågat känna efter än. Är rädd för vad jag ska känna och se! Men någon gång måste man väl ta sig i kragen och hitta viljan igen. Kanske detta bara är en period?!

(denna vecka):

Måndag: Tvätta bilen - Städa
Tisdag: Jobb sent
Onsdag: Jobb - Tvätta
Torsdag: Jobb - träning
Fredag: Jobb sent
Lördag: Jobb tidigt - ska fyra Marika som fyllt 20 i torsdags (lär bli sent)
Söndag: Match - Jobb

Vill inte klaga men vill bara att ni ska se att jag försöker hinna med allt. Hoppas ni har tålamod med det!

Sista matchen på söndag och finns inget annat än att ta en 3:a innan säsongen är slut. Ska bli skönt att det är slut sen för iallafall jag är helt slut och kommer att ta ett uppehåll på obestämd tid, måste få chans att känna efter andra saker och ta tag i saker som behöver mer av mig nu än tidigare.

Nej nu babblar jag om saker och det blir bara rörigt för er att läsa så sätter min punkt nu så hörs vi av imorgon, ska iallafall göra mitt bästa för att skriva några rader.

Ha det bäst

Vinnaren är färdig!

År 2009:s fulaste min av Rsk dam är färdig... Innan jag avslöjar vem så ska jag berätta lite för er att denna tjej skulle från början inte ens vara med, tanken var att hon skulle fota alla miner men smarta som jag är hittade jag en bild på henne iallafall och resultatet vart i GULD! 2:a plats längs till vänster, 1:a i mitten och 3:a lägst till höger. Grattis till er alla!

 

  

FINAL Mintävling

Yes, nu är det klart de tre finalisterna är Johanna Soffan och Myggan. Nu ska vi bara få fram en vinnare...

Denna gång så ska ni RÖSTA på den som ni tycker ska VINNA, och jag vill se många röster!


JOHANNA


SOFFAN

MYGGAN

Mintävling

Sista innan finalen så rösta rösta rösta! I finalen kommer de tre som vunnit sina ronder att möta varandra där den man röstar på är den man vill ska vinna.. Men först så har vi två utmanare kvar.


CHIPPEN


MYGGAN



Mintävling?!

Har funderat och vet int eom jag ska fortsätta med denna tävling är ingen som röstar!! Är ca en till två personer varje gång och då känns det meningslöst.. Men ni får en chans till att bevisa att ni vill ha tävlingen kvar och korra en vinnare!


ANNIZ


SOFFAN


SISTA CHANSEN NU RÖSTA!!

Omgång 16


  
 

 DIVSION 4ÖSTRA

 
Mariehamn 16 14 1 1 83 - 16 67 43
Upplands-Ekeby 16 11 1 4 49 - 16 33 34
Upsala IF 16 9 1 6 34 - 31 3 28
Frösunda 16 7 2 7 32 - 35 -3 23
Häverödal 16 6 3 7 29 - 31 -2 21
Knivsta 16 6 3 7 24 - 45 -21 21
Riala 16 6 2 8 23 - 31 -8 20
Norrskedika 16 5 3 8 39 - 36 3 18
Rådmansö 16 5 3 8 27 - 46 -19 18
Tobo/Örbyhus 16 1 1 14 13 - 66 -53 4

     

 RESULTAT

 
Omgång 16
12/9 11:00 Riala - Häverödal 2  - 0  
12/9 11:30 Frösunda - Mariehamn 0  - 2  
13/9 13:00 Rådmansö - Tobo/Örbyhus 3  - 0  
13/9 15:30 Knivsta - Norrskedika 2  - 1  
13/9 17:00 Upsala IF - Upplands-Ekeby 1  - 5  

Omgång 17
19/9 14:00 Norrskedika - Upsala IF  
19/9 14:00 Tobo/Örbyhus - Knivsta  
20/9 13:00 Rådmansö - Riala  
20/9 15:00 Mariehamn - Häverödal  
20/9 17:00 Upplands-Ekeby - Frösunda

Kom ner och heja fram oss så vi tar resterande poäng för vi ligger på vipen att glida ner!! Så kom till Arenan på söndag och se oss lira mot Riala klockan 13 :)

Torsdag

Oj nu var det ett tag sedan jag gjorde något här på sidan. Men har gjort en del och sen har jag varit sjuk... Men nu är jag på benen igen och är tillbax i livet.

I Måndags åkte jag, Linda (Kalle), Marika och Jimmy till Avesta. Vi drog vid sex tiden och det tog ca två timmar upp. Tidigare hade Kalle ringt på en annons på blocket till mig på en bil. Vi var framme ca kvart över åtta. De var så roligt för vi åkte upp till en mack där vi skulle ringa upp honom för att få en träff plats. På macken står en sjukt snygg Audi och vi tänker inte så mycket mer på den först jag slår nummret och ska ringa och ser då att killen i bilen tar upp telen och svarar i samma sekund som han svarar i min lur. Vi snackar lite och han säger att han står på macken och tankar bilen som jag skulle kika på, jag erkänner att vi står ca 5 meter ifrån honom och går fram mot bilen. Hahah han hoppar ut och vi pressenterar oss och han föreslår att vi ska åka dit han bor. När vi kommer dit så kommer ägaren Anna ner och vi snackar lite innan jag får provköra den. Vi körde runt staden lite och sedan tillbax där vi startade. Efter att även Jimmy kört en sväng så bestämde jag mig för att köpa bilen. Üpp till deras nyrenoverade lägenhet och skriva papper innan vi kunde rulla hem. 48 000 vart översatta till hans konto och jag hade hittat min kärlek. Grejen är den att dem som gissat pris och årsmodell på den har varit ute och cyklat varje gång. De bud som jag fått på den är allt mellan 60 000 - 70 000. Men då är de minst 20 000 fel och när det gäller årtal på den så har de gissat på -03, -06, -99 men sanningen är att det är en -97 som inte gått mer än 15 000 mil. Ljud plus chip system ingick i priset. Hur nice är inte det?



I tisdags till onsdags så har jag varit sjuk, febern som spökar, hatar det! Men vi har åkt lite bil istället.

Idag så är jag på benen och ska ut och träna ikväll och imorgon är det tillbax till jobbet igen!

Mintävling forts.

Japp, nu lämnar vi första ronden och kliver in i nästa ronda då vi ska utse de tre värsta minerna. Jag hoppas att ni röstar nu för vore tråkigt om de skulle avgöras på oavgjorda matcher.

Först ut i andra ronden är Syrran mot Johanna


SYRRAN


JOHANNA

Trött och irriterad

Den ena ger det andra.. Denna vecka har varit tung och jag varit skjukt trött så bangade tyvärr utgången ikväll för erika som fyllt år, Sorry. Men imorgon är det dags att jobba igen. Matchen idag slutade 9-0 till dem andra och det är så det är. Illa men sant!


Älskar dig

00:55

Japp, klockan är skit mycket men är ingen ide att försöka somna igen. De är någon fest på folketshus och de är ett jädra liv och fylla. Såg minsan några av er mindre där ikväll, får hoppas att ni iallafall har kul. Men tror inte att folk runt om kring tycker det är så kul när deras småbarn inte kan somna för att de är sådant liv där nere. När jag gick hem från lisa så har jag nog aldrig sätt så mycket folk här tidigare och de stod och pissa överallt så äckligt vad skulle ni säga om jag gick och satte mig och kissa på eran tomt eller i erat dike? Hur som så finns det inte så mycket jag kan göra mer än att klaga av mig här. Inga vakter spyfulla ungdomar (15-18 årsålder, var vad de såg ut som iallafall), skrik och hög musik. Vist deet har varit fest där förr men aldrig så här livat. Men men, slutar nog snart så då kan jag sova :)

Allmänt!

Var länge sedan jag skrev om vad som händer här hos mig i min värld. Men just nu så är läget stabilt och allt rullar på precis som väntat. Ska till bansken på måndag föratt lyssna om lån, vill ju köpa mig en bil så man kan få lite frihet utan att behöva anpassa sig till någon annan och låna bil hela tiden. Har spanat runt lite och kanske att jag har hittat en pärla jag vill ha!

Jobbet är ju något man inte kommer ifrån men de rullar på där med har dock två tunga veckor framför mig men de är snart över och man får ju pengar. Har fått gå upp i timmar nu så då öker ju även lönen lite :P åå snart fyller jag 20 åå då går jag upp på lite till! :)

Mattias och Jimmy har båda fyllt år men fler blir det Lollo och Erika står nu närmast på listan. Juste nu kom jag på att jag itne betalat än! Slarv men de kommer så fort jag hittar min dosa!

Kameran hänger med så fort jag ska på något men är svårt att fota då man själv spelar... Annars går de hyfsat!

Neej, imorgon är jag ledig och Jimmy är ju hemma på dagarna nu för tiden så blir nog till Uppsala en sväng :)

 

Vill helst glömma!

Jag kommer inte att kommentera matchen för vill helst glömma den. Resultatet vart 3-4 till Upplans.ekeby!

Men i helgen så åker vi med full buss till Norrskedika och åker inte hem däifrån utan 3 POÄNG! Så nu är det bra att ladda om järnet och putsar upp skorna så lastar vi bussen full och drar uppåt, så ska de få sig en rejäl match!

Träningen igår var skit bra!

Håll den där tränar Anniz uppe så smittar det av sig, tjejen! Hade du inte varit en så stor individ i vårat lag så hade tjejerna aldrig gett så mycket som de gjorde igår, TACK, du gör det roligt att spela fotboll igen! Keep Go!

mintävling

Dagens tävlande är:


MYGGAN


ERIKA

RSS 2.0