EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!

 
Jajomensan!!
Obesegrade i rimbocupen 2013. Vi lirade förbannat säkert och fick vad vi förtjänade :) En första plats och visa att vi kan om vi bara ger oss faan på det.
Gruppspelet vann vi stort och utklassade nästan de andra lagen då vi gick ur gruppen som gruppsegrare på 12 poäng av 12 möjliga och en målstatistik på 12 gjorda och 0 insläppta.
Turneringen igenom höll vi fokus och var någon enstaka match vi kanske inte va 100 men vi hade hjärtat med oss hela turneringen igenom. Även poolspelet kom vi etta i och i semin väntade Roslagsbro som kom två i sitt poolspel tätt efter Gusk. Semin kom att bli en tuff match och den slutar med straffar där EmmaLi och Eja sätter sina straffar och Olivia i mål räddar vilket gör oss till segrare och Robro är utslagna. Känslan då detta sker är större än då vi vinner finalen. Robro var nog det ända stora hotet men vi tvivlade aldrig utan vi skulle bara ha detta GULD.
I finalen fick vi möta Gusk som vi tog ledingen mot rätt fort 2-0 redan efter 7 minuter men dem får sätta en boll innan matchen är slut. Men jävlar girls vad bra vi va denna turnering!
 
21-2 i målskillnad på 9 matcher och helt obesegrade!! Det är ett GULDGÄNG det!
 
Rimbo <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0