Börjar förstå texten runt 2012 (jordens undergång)!

LÄS DETTA FÖRST!

----> HÄR <----
----> HÄR <----
----> HÄR <----
----> HÄR <----
----> HÄR <----

Spelar ingen roll vilken du väljer att läsa för i alla står det samma sak, om mord och brist på repekt, att ta någon annans liv, om gärningsmän och sörjande anhöriga!

Vart är världen påväg? Jag börjar förstå jordens undergång 2012! Vi tar inte hand om varandra eller respekterar andra människor på det sättet vi borde. Det är allt för lätt att nervärdera en annan person och tillsist skapa så mycket hat så det går så långt att man "dödar" för sin avundsjuka eller brist på repekt. Jaa det är precis de jag tror att de handlar om, avundsjuka och brist på respekt! Man kan inte leva med att någon som sårat en på något vis har det bättre än en själv eller acceptera att vi är olika och det är så det ska va!

Men när det går så långt att en 15åring blir dödad, att man skjuter raketer med flit mot en 13åring, att man dödar den man "älskar" för att h*n inte ska få träffa någon annan... Så jaa då är inte jordensunder gång är inte så långt borta. Vi människor dödar vår egen framtid, vist vi är många på denna jord men ingen är mer värd en någon annan och ingen har rätt att ta någon annans liv, OAVSETT!! För det skapar bara mer vrede och då skapas hämningar så är en ond cirkel igång och strax utbryter ett rent krig PGA avundsjuka och brist på respekt!

Att döda någon som är helt försvarslös genom en ren avrättning eller att slå ner någon pga att den står för sin sak som att ställa sig sist i kön, tycker jag är jävligt fegt och orättvist!! Världen är inte rättvis men vi kan göra dem små sakerna rättvisa för att få en trevligare miljö, visa kämpar mer för att tjäna mer pengar medans andra prioeiterar annat, det gör ingen mer eller mindre värd. Men när det handlar om att ställa sig sist i kön eller vänta på sin tur så är vi alla LIKA, oavsett.

För faan, vi alla är olika och alla har sina värderingar. Och hur vi ser ut, klär oss, sexuellägning, vart vi bor eller vad vi tror på ska inte behöva leda till att man blir dödad. Umgås inte med den perosnen som man anser ha fel värdering att ta till vapen eller nävar löser inga problem utan skapar endast FLER! 


Kommentarer
Anonym

2012-01-01 @ 14:44:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0