Ica-cupen Hallstavik!

Jaa, vart ska jag börja! Vi åkte till Hallstavik för att spela Ica-cupen för seniorer.

Vi var obesegrade i gruppen och vart gruppsegrare för våran grupp.
2-0 mot fanna, vi gör en kanon start på turneringen dock ett väldigt rörigt spel men vi får dit bollarna i nät och de är de som är spelets idé.
1-1 mot Rimbo som är ett väldigt spelskickligt lag och som endast faller på sitt egna misstag 30sek in i matchen då alla deras spelare byter och vår målvakt är snabbtänkt och kastar en lång boll till mickis som blir själv med målis och som så vackert får in 1-0 till oss. Dem hämtar upp spelet och reduserar till 1-1
3-1 mot väddö som chockar oss helt första 3 minutrarna och vi virrar som hönns men vi hittar tillbax och tar över och börjar sätta dit bollarna.
0-0 mot Norrskedika som verkade avvaktande mot oss. Dem hade sett så taggade ut tidigare i turneringen och slog Rimbo med 2-1 men dem verkade ha respelt för oss och vi hade väldigt otur men oxå tur denna match 0-0 var ett rättvist resultat.

Vi gick vidare till kvartsfinal där det tog tvärstopp och vi gör för stora misstag och blir slagna med 3-0 av Gimo :( Tråkigt men så kan de gå!!! Bara att ladda om för Väddö cupen den 28:e ;)

Förutom kvartsfinalen så gör vi en kanon cup och tar poäng i varje match. Spelar jämnt mot Rimbo som kom att bli segrare för hela turneringen. Dem verkar grymma i år då dem tagit 4 av 5 cuper som dem ställt upp i :) Inte illa Grattis!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0