Frösunda SK DAM, 4 plats i serien och vidare till kvartsfinal i U-cupen!!

Sista matchen i serien mot Alunda förra helgen gick väldigt bra. Vi vann och blev där med 4 i serien, riktigt roligt!! Var många och tittade och de är ju alltid roligt. Matchen var en typiskt sväng match med anfall åt båda hållen men vi var lite hetare än dem och fick mer med oss. Första halvlek så har vi istort sätt hela halvleken men tappar lite i andra men inget som fäller oss utan vi hade bestämt oss för att vi skulle vinna. :)

Igår (söndag) så mötte vi Rimbo i upplandscupen "hemma" på Vip. Dagen till ära så fick vi spela i våra nya matchtröjor.

Var lite strul när matchen skulle börja då Rimbo hade missat att vi spelade i blå, vitt, blå?! Ja, vi fick fixa folk som plockade fram västar och andra strumpor innan vi kunde starta matchen. För en gång skull så hade vi 3 dommare i matchen och de underlättar ju verkligen i spelet. Var oxå en trygghet att känna att vi idag kan ställa laget och lita på linjedommarn att han dömmer för offside, vilket han fick göra en del gånger i matchen.

Vi startar otroligt bra i första halvlek och Rimbo får inte låna boll dem första 20 minutrarna. Vi har 6 hörnor innom 25 minuter och de var oxå vi som fick med oss 1 mål i halvleken. Amanda pettade in den på en frispark i sraffområdet pettad av Kicki. Skönt att få med ett mål och veta att vi har en bonusstraff om något skulle hända i andra.

Andra halvlek så märks de att rimbo fått äta lite ord från deras tränare och dem höjer sitt tempo i matchen. Men vi hänger på och nu börjar matchen att gunga. De blir fina uppspel för båda lagen och vi hade bestämt oss för att ta straffen tidigt i andra för att få en 2-0 ledning. Amanda ställer upp för att sätta den i nät bakom Rimbos målvakt som försöket fånga fokusen genom att greppa ribban och hoppa på linjen. Amanda som redan gjort ett mål sätter sin andra boll i matchen till vänster om målis och vi får en ledning på 2-0. Gryymt skönt!! Känns som om vi är har koll på matchen då de händer något. Vi börjar så felpassningar hit och dit och de blir en del missförståd som Rimbo tar vara på. Dem får trycket sista 15 och på en snyggfrispark får dem 2-1 nu är det spännande. Vi är trötta och har börjat tappa i matchen. Vi frågar dommarn vad klockan är hela tiden och 1,30 kan verkligen kännas som 15 minuter när man har trycket mot sig.. Vi får ett anfall som Honken försöker chippa över målvakten men den rullar lite för sakta för att gå in i mål. Mickis hade en del fina avslut hela matchen igenom men även där hade vi lite oflyt idag och Rimbos målvakt var ju för övrigt väldigt duktig (föredetta lagkamrat till dem flesta i FSK ;))

När dommarn blåser av så var de klart FSK slog ut RIF i U-cupen på Vallentuna IP. Nu väntas Rosersberg i en kvartsfinal och spelar vi som vi gjorde i första mot Rimbo så ska vi nog kunna nypa en semifinalplats, vore ju skit kul!!!

När vi tackar publiken efter matchen så får vi ståendeovationer och mycket beröm.

En grym insatts av ALLA men Amanda får ett extra plus för sin insatts idag, 2 räddningar på linjen och 2 mål framåt.

Måste ännu en gång få säga att det är så otroligt roligt att se alla som kommer och hejjar på oss skulle gissa på ca 100 pers som satt på läktarn plus att vi har diverse A-herrar som skulle spela efter som oxå var där för att titta. Tusen tack till er!!