Vilken säsong!

Helt otroligt vilken avslutning det blev. 4de plats i serien och en andra plats i upplandscupen. Semin var ganska jämn men vi lyckades tillsist göra ett mål och sunnersta fick se sig besegrade i finalen mötte vi Vaksala som vi viste var ett väldigt bra fotbollslag. Vi fick se oss besegrade efter 15 minuter då de stod 3-0 till dem. Dem rullade ut oss helt men vi kämpade tills dommarns blåste av matchen endå. Vi hade en stor publik som var värda att få se att vi kämpade på trots att både 5 och 6 målet kom till dem innan halvlek. Andra halvlek så rykte vi upp oss och vi gav äntligen lite motstånd, kanske oxå var för att dem redan viste att dem vunnit  ;) Men endå! Dem gör ett till mål i andra halvlek så matchen slutar hela 7-0 till dem men vi är otroligt nöjda och att fölora med så mycket mot vaksala kändes inte speciellt tungt då dem var så pass mycket bättre än oss! Dem kommer att springa rakt igenom 3an oxå precis som dem gjort i div 4a.