Bvc och läkarbesök: 10 månaders kontrollen!

Vilket jävla härligt väder vi haft idag. Upp emot 20 grader här mot väggen :D Vi var upp till Nya BVC idag och träffade läkarn. Liam har nu stannat upp i vikten men växer på sig på längden. Så skönt att höra att han nu är inne fiint på kurvan igen. Läkarn frågade mig om han börjat reagera på främlingar och jag kan ju bara minnas den gången då han vart livrädd för en gumma på fiket nere på stan, men annars så är de inge tjag lagt märket till. Men de fick jag snart smaka tillbax på för Liam vart jätte rädd för läkarn. Läkarn försökte lyssna på hjärta och lugnor men Liam skrek mest "mamma" och sträckte upp armarna mot mig. Men docktorn fick höra de han skulle lyssna på allt lät jätte fint.

Han visade Liam 2 klossar och slog sen ihop den och så gav han dem till Liam men han bara tittade på läkarn och började gråta.. hehe, men när mamma visade så härmade han minsan, haha!! Han frågade lite om jollrandet oxå men han hörde ju när Liam sa Mamma så han frågade om de var något mer han kunde. Åå aa vi rabblade hela listan:

säga:
Mamma
baabbbabab (pappa)
ehhj (hej)

Gör:
Kryper
ställer sig upp
går runt möbler
plockar från hyllan
andvänder sig av pincettgreppet
klappar händerna
vinkar
"tarzan" (slår sig på bröstet och ahhahaha:r"
Indianen
vet vart man stänger av tv:en

Så aa ingen tvivel på att liten kan saker. hehe han avslutade besöket med att vinka till läkarn! haha..

 

Att klä av sig strumporna och sedan lägga dem på olika ställen är de inte bara Liam som gör här hemma.



Efter läkarn och BVC så vart en stunds vila hemma innan vi åkte ut och hälsade på Kajsa och Melvin vi satt ute en stund innan Melvin skulle sova. Åå Liam passade så klart på att smaka de ena och de andra som tur var så han mamma med att se när stenen for in i munnen..



Kommentarer
Marie-Från en prematurmammas hjärta-

vilka sötnosar:D



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0