Liten stjärt på väg upp!

Liam är inte sig själv just nu.. Han har gjort så mycket frasmteg i utvecklingen som gör att de tagit massor på honom. Han gnäller mest hela tiden och ska vara uppe i famnen, men de går jue inte men de håller påa tt tar knäcken på oss här hemma. Man kan ju inte bara sätta in honom i ett rum och låta honom sitta där och skrika (även om man har gid lust till de ibland). Neej, som föräldrer gör du ju det som krävs så jaa han är mest i våra famnar just nu eller så sitter vi på golvet med honom det är de som funkar, men man kan ju glömma att få ta disken eller ens gå på toa..

Men oj vad han utvecklats sen han började krypa på knä nu ställer han sig mot saker och verkligen ställer sig upp, ser riktigt läskigt ut då han står där och svajar och jaa vist har han dunsat ner på golvet ordentligt några gånger men han blir nog mest rädd för så fort man tar upp honom så är allt bra igen. Men de är riktigt läskigt för han har börjat ställa sig upp på nätterna i sängen då han vaknar. Ibland vaknar man ju inte direkt och de känns skit läskigt så nu ska vi sänka den ett steg. För tänk om olyckan är framme och man skulle vakna av att han trillat ur, nej fy faaan!!

 



Kommentarer
Malin, mamma till Jamie!

haha, ja! :)

Hm, för att förklara på ett enkelt sätt så är det att du äter inte pasta, potatis, ris osv, inte vitt bröd eller annat som innehåller masa kolhydrater och äter istället mycket fett! :)

2011-01-10 @ 05:18:49
URL: http://mmylove.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0