Rättvik upd 1

Vi kom upp runt 14 tiden i lördags och de känns som om tiden springer ivög nu bara för att man vill att den här veckan ska vara låång och rolig. Vi fick inte hämta nyckeln först vid 15 tiden så vi åkte på in mot Mora och handlade lite mat till veckan. När vi väl kom till stugan så var de matdags och de var tacos som skulle göras. Vi drack någon cider här hemma och sen drog vi in till Rättvik och kikade var mycket folk redan då och mer kommer de bli ju närmre tisdag (Crusing) de blir. Var där en stund och for sedan hem till sängen.

Igår så tog vi de mesta lugnt. Jimmy, jag och Liam åkte till Garsås och hälsade på en snabbis och hämtade kubbspelet. Vid stugan så var de mest spel och grillning som vi ägnade oss åt. Vi spelade fia på ett nytt sätt som iallafall jag inte spelat förut och jävlar vad vi skrattat. Haha, var en trevlig kväll.

Nu sitter jag i soffan i stugan med Kalles dator iknätt och lyssnar på musik. Väntar på att damerna ska vakna så vi ska bestäma vad vi ska hitta på idag. Jimmy är iväg till affären med Liam, dem skulle handla nått till Liam att mumsa på!

Bilder kommer då Jimmy kommit tillbax med den lilla kameran som minnseskortet sitter i. haha!

Ha en fortsatt bra dag...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0