Smart Liam!

Vilken oerhört skön tisdag de varit. Mys med Sophia å magen nere på stan sen gick vi en sväng. De är ju så skönt ute nu när solen börjat titta fram :) Skinnjacka å ett glatt humör! sprang även på Ferdane med sin mage åå de är ju inte långt kvar för någon av dem :)

Liam är så jävla smart. Här om dagen så kröp han in i sitt rum och hämtade sin "reseväska" sen drog han den och la den nedanför skåpet. Sen öppnade han skåpet och ställde sig på väskan för att nå upp till hyllan högst upp.. Haha tillfällighet, vem vet? Men jävligt smart. ;) Han påminner oss varje dag om vart lampan sitter och pekar så fint på den, men börjar bli lite tjatigt. Försöker får honom att säga blomma istället men de är lite för svårt än!

Bus ungen blir snart 11 månader så inte så långt kvar tills han blir 1 år. Hjälpe mig, vi har snart varit föräldrar i 1 år. Tiden går så fort!! Snart är de sommar oxå å tillsdess så går han nog ska bli en riktig toppen sommar ;) Bada sola och kanske en tripp till skansen eller kolmården :)


Hahaha..



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0