Sportcentrum Cup!

Jaa, laget tog sig till sportcenrum (Norrtälje) för att spela vår andra cup i vinter. Vi hade inga större förväntningar eller krav, vi ville lira boll, att vinna var bara en bonus då vi hamnat i en bra grupp.

Första matchen gick på vid 09:00 vi (FSK) mot BVK/Robro 1 div 4. Detta var då inte Robros bästa men de syntes att de spelat ihop sig, men både vi och dem var nog ganska nervösa första matchen. Matchen var jämn bkv hade övertaget första 10 min och ledde med 2-0 efter ett snyggt mål och ett gratis mål då vi missförstod en frispark åå lät den gå rakt in då vi trodde de var inspark, ni som vet så får insparkar inte gå direkt i mål därför lät vår målvakt den vara bara.. Men efter 10 min sen vaknade vi till och försökte jobba åt oss matchen. Vi lyckas spela till oss ett mål och ett som Amanda effektivt bombar mot mål för att hoppas att den ska ta på någon in och jajjamensan en bkv spelare sätter den fiint åt oss.. Så man kan säga att ett skitmål till dem och ett skitmål till oss :D 2-2 slutar matchen och iallafall vi är nöjda över de då dem var bombsäkra på att slå oss redan innan matchen..

Andra matchen vi lirar är mot IK Frej ett lag i stockholms 3:an. Vi lirar riktigt bra och vinner över dem med 2-1. Oväntat men riktigt roligt :D Deras tränare berömde oss och sa att detta var tjejer från deras A-trupp?! Jaa inte ver jag men så sas de!!

Tredje matchen var en match som vi alla fasade för och alla vart som nervvrak inför motståndet som var Rimbo IK div 3. Vi låser oss helt och allt blir en pannkaka 6-0 till dem och vi gjorde inte alls som innan, dem fick leka med oss och respekten för dem visade sig på lång lång väg..

Fjärde och sista matchen mot Funbo div 5. Vi har nu inget att spela för då gruppen redan är klar och de syns. Vi är lixom redan påväg hem.. Men vi gör ändå 2 mål och slutar som 3a i gruppen (7 av 12 poäng).

Besvikna då vi verkligen räknat med att Rimbo skulle slå Bkv och vi hade ödet i våra händer, även om vi var tvungna att göra sisådär 10-11 mål för att dem hade bättre målskillnad än oss men de hade ändå känts bättre på något vis.. Men bkv slog rimbo i gruppen och även senare i kamp om 3:dje plats. Så grattis BKV :D
Jaa nu undrar ni vilka som vann.. I finalen stod Salem - Robro... Robro spelade riktigt bra efter en rysare mot bkv i kvarten, dem vann mot Salem med 2-0. Men de var dem helt klart värda och dem var riktigt duktiga, är härligt att se ett sånt lag spela :D

Aa, de var lite kort om hur cupen gick!!
Nu laddar vi med styrka och kindition inför sommarn men först har vi ett stopp då vi åkert till Åland för dam11an. Såå den har vi att se framemot :D


Kommentarer
Elin

De va jätte kul och se er spela faktiskt =)

bra kämpat iallafall

2010-11-22 @ 17:11:44
URL: http://elindenfina.blogg.se/
Love Oliwers mamma

Hej!



ja men du kanske får fler barn, då kan du göra samma sak som jag gjorde :)

kram Love

2010-11-22 @ 19:25:32
URL: http://mommyatnineteen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0