Lördag

Lördag och jag vaknar ensam i min säng :( Älskling jobbar idag fast bara till 1 sen blir det bara vi två hela lördagen.. Vädret är inte på topp idag men de gör inget så länge de inte snöar eller regnar.

Igår så var det en lugn dag/kväll. satt mest framför tv eller datorn och sen på kvällen så kikade vi på Talang. Hände inte så mycket mer än så faktiskt. Kikade nått varv på stan men var så dött så åkte hem igen och mös en sista stund innan de var dags att hoppa i säng.

Idag känner jag mig lite tung i kroppen så orkar nog inte göra något större, men vore roligt att lämna lägenheten lite iallafall, även om de bara skulle vara en promenad!

Neej, har lite sysslor att ta tag i innan Jimmy kommer hem. BB väskan är i stort sätt klar är bara toagrejer som ska ner sen är den färdig. Men han verkar ju inte ha bråttom ut så de kan jag nog skjuta upp ett tag till, sen är de ju grejer jag behöer varje dag så de packas nog ner då vi åker in.

 
Lite rolig form på magen, fyrkantig!



Kommentarer
★Sandra -Liam's mamma★

hehe ja det är ju så :)

2010-05-08 @ 12:27:01
URL: http://thestoryinside.blogg.se/
Zandra

För han jobbar som lastbils chofför o har halvlånga körningar :/ visst han kommer ju hem på natten / morgonen varje dag men ändå. Vad packar du i din väska ?? nyfiken :)

2010-05-08 @ 15:38:41
URL: http://johnals.blogg.se/
Melinda, 19 & snart mamma!

Åh nu är det inte lång tid kvar innan du har BF! Själv har jag den 22 maj, kan knappt vänta längre! Är så nyfiken på vad det är för liten krabat där inne i magen... Haha jag känner igen det där med rolig magform, ibland ser den inte klok ut! Står åt alla håll! :) Men det har ju sin charm haha :)

2010-05-08 @ 17:06:18
URL: http://pindilusen.blogg.se/
Tova

Åh vad mysigt med BB-väskan, tyckte det var så kul att packa den haha. Som om man skulle ut och resa eller nåt.



Jodå, den första tiden var både jobbig och jättefin - man kunde knappt fatta att den där bebisen var ENS EGEN... samtidigt var man typ död av sömnbrist, haha :) men nu när man fått lite rutiner känns allt mycket lugnare och bättre :)

2010-05-08 @ 18:45:02
URL: http://trasslet.se
sarah

Det gör ju det ! :) .. 25Juni , på midsommarafton ;p :):)

2010-05-08 @ 20:54:49
URL: http://langtanefterattblittre.blogg.se/
Angelica <3mamma till Liam & nr 2 påväg<3

tack jag är jätte nöjd med vagnarna :D

Hur har dagen vart idag då? kram

2010-05-08 @ 22:00:52
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Anna

Ja herregud, nog är magen i vägen alltid, det kan man lugnt säga haha Man är ju inte världens smidigaste människa längre ;)

2010-05-09 @ 09:32:02
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0