Hopp i säng!

Eftersom jag ändå sitter här och svarar på lite kommentarer så kan jag passa på att säga god natt till er alla.

Idag har jag haft 150 läsare så nu börjar man bli nyfiken på vilka ni är, och varför ni läser just min blogg? Men de är bara roligt, får se om de är lika många som fortästter följa oss tills förlossningen är och även sen..

Neej, Jimmy somnar snart i soffan så vi ska hoppa i säng istället, är helt slut efter allt idag. Vi var faktiskt duktiga och avslutade denna dag med en lååång promenad så får se om det händer något snart (ja jag vet att jag skrev att jag skulle byta taktik men jag blir helt störd av att bara ligga still).

Neej, god natt på er!



Kommentarer
Emma & Theo

Det är ett fint namn! :)

2010-05-03 @ 22:40:11
URL: http://littletoddler.blogg.se/
Helena

Åh vilken fin mage! :) Blir så glad när jag ser den. :) Du anar inte vad man längtar till nästa mage redan, helt knäppt, fast man har tuuuusen saker att göra. :) Hoppas du mår bra och att det händer något snart, skulle bli tokig av att gå och vänta så där, Noemi kom ju en månad för tidigt så hann ju aldrig börja vänta på riktigt. :) Kram!

2010-05-03 @ 23:00:38
Sofie

Jag läser din blogg för att du är min bästa vän :)

Och snart har vi lilla bebisen i våra armar <3

2010-05-04 @ 00:41:13
URL: http://fieh.blogg.se/
Saara ♥Min Graviditet och Vardag♥

Hej på dig! Såg att det gick bra hos dig med hos bm. :D hihi



Mitt sf hade gått upp till 40 nu. Pust

Vad gjorde du efter Bm igår?

Kram

2010-05-04 @ 09:20:36
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Mariell

Hej

kunde inte skriva kommentaren till senaste inlägget men gu så söta grejer i köpt. =) haha ja jo lite oroväckande är det ju men Bm säger ju att hon mår bra och jag mår bra så då är det väl lugnt antar jag hon tar väl av det jag har. =)

Har haft ont i fötterna en sväng men det har gett med sig nu när jag skaffat bättre skor, annars är det ju ingen fara så mår la lätt illa ibland bare. Men annars är det bara fint. =) Måste införskaffa blöjor och sånt där vi men väntar väl en sväng till med det då det inte är riktigt dags än. Men känner samtidigt att det vore gött att ha det klart med ifall hon skulle komma för tidigt. =) Kramar

2010-05-04 @ 15:33:09
URL: http://tigerflikkan.blogspot.com
jessica

vilken fin mage :)

2010-05-05 @ 23:56:00
URL: http://whataboutjessica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0