BVC på Besök

Idag vaknade vi vid 9. Gick upp och plockade undan lite för BVC kom på hembesök vid 11 tiden.. Det gick jätte bra och våran lillkille har vuxit på sog super bra. Från 2995g vid utskrivningen till 3090 då vi vägde honom på MVC i måndags sen vägde vi honom idag och då har han gått upp till 3250g. Så skönt att veta att han får i sig den maat han behöver så han växer som han ska! Men tänk på 4 dagar har han gått upp 140g!! Dem var jätte nöjda med honom och allt verkade toppen. Huvudet hade vuxit på sig i omkrets med 1 hel centimeter. Mamma och Pappa är så stolta!!!

Nyss så tränade vi lite han fick ligga på mage och kämpade på med att vända huvudet till andra sidan.. Och gissa, joo Liam klarade de efter en stunds kämpande! Han är super stark i nacken så de är ju bara fortsätta att träna lite varje dag så han kanske han blir lite stabil i den så småning om :)

Gudmor Linda kom förbi och hälsade på, hon hade med sig ett lapp tecke som Liam fick från Lindas mormor som gjort de själv och broderat in hans födelsedatum och tid i ena kanten..  SUPER FIINT! Tack så mycket :) Vi gick ner och matade änderna med lite bröd som vi hade hemma.. hahaha, jädra fåglar och våga gå nära!! Nästan så de käkade oss på tårna istället för brödbitarna.. haha! Gick en sväng i parken och sedan en glass på de. :)

Är så skönt sommarväder ute och man blir ju så sugen på att sola men jag vill absolut inte ha mjölkstockning så de får bli lite varmare först, hehe!!!


Hej från oss :)

PS. Farmor vad gullig du är!! Vi får ta och fixa ett sånt där femgenerations kort. Pratade med pappa om det när han var här och de ska vi nog kuna fixa :)



Kommentarer
Saara ♥Min Graviditet och Vardag♥

Så bra tt han går upp och växer som han ska :)

Här har man hållit på hela dagen. Allt försöker jag med för att sätta igång det. hehe



Ha en trevlig helg!

Kram!

2010-05-21 @ 18:14:49
URL: http://itssaraslife.blogg.se/
Emma

Hej!

Hoppas ni mår bra!

Här har det då inte kommit någon bebis än =( Har en fråga.. du skrev att Liam föddes i öppen hjässbjudning, vad innebär det??

Jag tror nämligen att lilleman här inne har vänt på sig och nu ligger med nästan hela ryggen inåt! För när han rör på sig nu så känner jag bara hans knän och fötter i mitten av magen!! Rumpan som har putat ut hela tiden på höger sida är inte där längre.. Börjar bli lite orolig att han ska ligga fel när det sätter igång!!

2010-05-22 @ 16:19:01
URL: http://mamaem.blogg.se/
Emma

Hej! Ja jag hittade precis det på google nu.. Låter ju inte allt för kul! Man vill ju inte direkt att förlossningen ska bli jobbigare än nödvändigt! Hade du inte känt att Liam hade vänt på sig el gjorde han det under förlossningen? Förlåt med så många frågor.. =)

2010-05-22 @ 19:30:44
URL: http://mamaem.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0