Underbart

Solen skiner, lillen sparkar och frukosten är framme, kan de bli bättre?

Idag så är de inte så mycket jag ska göra förutom ett måste.. Jobba, annars hade jag nog tänkt mig ett varv på stan för att kika bara. Men många tjejer som jag vet vad de brukar innebära att kika, jobbigt! Nej, men jag har inte så mycket pengar denna månad och igår så köpte jag massa jätte fina begagnade babykläder, vissa kläder såg knappt använda ut :) Så nu är det fullt i byrån så de är tur att vi ska till Ikea i veckan för att köpa en till. Jag skulle dessutom få köpa hennes babygym och sittstol billigt så de tackar jag för då de kostar massor att köpa nytt.

Sofie och jag hängde ihop en stund innan jobbet igår hon var med mig och valde kläder till lillen. Vi åt lunch här hemma hos mig innan vi drog upp till jobbet båda två för varsitt kortpass. Jobbet gick hyfsat fort och Sofie körde hem mig. Hennes bil gick inte att låsa upp först var lite konstigt men gissar på att låset fryst men efter kanske 15 minuters jobb så fick hon tillsist upp dörren :) haha! Bilar men de var typ 14 minus så förstår att bilarna fryser när dem står ute ett tag.

Neej de var lite info om dagen och gårdagen.

Ingen som vill dela med sig av smarta köp till en nyfödd? eller vad man ska tänka lite extra på i början? (vad som helst)


Vecka 30



Kommentarer
Sofia Germundsson

Små "kräk" halsdukar typ snusnäsdukar, dom brukar vara duktiga på att spy mycket i början, och har man sånna behöver man inte byta kläder jämt :) Finns bla på Åhlens! Ta hand om dig! Kram

2010-03-06 @ 14:49:37
URL: http://mylifeback.blogg.se/
jenny - mamma till elina

Lite tips till en nyfödd. Ha massor med bodys till bebisen! Det blir klädbyte jätte ofta i början då dom kissar ner sig och bajsar. Elina fick byta kläder jätte ofta, tillochmed att min mamma fick komma in med en ny väska full med kläder. Okej alla bebisar är ju inte lika, men det är iallafall ett tips. Odentligt med extra kläder! =)



puss

2010-03-06 @ 19:24:04
URL: http://jennnyericssons.blogg.se/
Malin, 21 år & Gravid

Så fiiin mage :)

2010-03-09 @ 14:52:39
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
S

Jaghar en lista på min blogg med bra grejor man kan behöva :)

2010-03-09 @ 18:03:38
URL: http://langtanefterattblittre.blogg.se/
Elin

gu vilken söt bebis mage:)

2010-03-10 @ 10:18:19
URL: http://mamaelin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0