Måndag

Idag har vi fikat med Mira och Vincent nere på stan. Mysigt!! Har inge hunnig gjort något annat eftersom Sen jag kom hem så har jag haft en övertrött, grinig unge på armen. Han har haft lite ont i magen tror jag fes högt och de lät som de var hårt i magen. Men nu somnade han precis i vagnen så får passa på att göra lite nytta.

På onsdag blir det vaccinering och då ska jag även passa på att höa lite om Liams vikt. Jag har fått höra så mycket att han blvit så stor. Själv tycker jag att han verkar på jätte bra med en god aptit. Men måste höra med dem för blir så orolig, inte för att jag tror de är någon fara eller att dem kommer säga att de är dåligt. Känner många som varit väldigt tjocka som små bebisar och sen blivit som stickor. Dessutom var både jag och Jimmy michelingubbar när vi var små... Tycker inte att man ska behöva fokusera på en sådan sak som vikt när dem är så små, speciellt inte när världen ser ut som den gör sen endå. Är för mycket om hur man ska se ut och inte, låt små vara små och mår dem bra varför hålla på?! Som mamma oroar man sig för allt alla påpekar så snälla sluta med de!

Annars så rullar de på bra för oss, han har precis börjat med något nytt. Han ska titta bakom sig när han sitter eller ligger ner så han typ ställer sig på huvudet för att vrida hela sig.. hahaha! (ska försöka ta ett kort så ni får se.)

Nu ska han även smaka på allt och försöker ta det mesta man lägger nära honom, och ALLT ska in i munnen! Min skrutt!!



Kommentarer
Kajsa

Kan inte du mejla ngra av bilderna på melvin??

2010-08-16 @ 18:32:08
URL: http://kajsarosander.blogg.se/
Charlotte

Så himla söt är Liam, mysig han ser ut där han sitter :)! Åh kul med fotbollcomeback! Jag ska göra danscomeback i september haha :D Skönt att få vara "gamla-Charlotte" för en liten stund någon gång ibland. I helgen var vi och besökte några kompisar som var här på besök från Malmö och så åt vi middag det var nice :) Eliah var glad och nyfiken på allt och alla. Eli har också börjat föra allt han kan få tag på i munnen. Dreglar mycket gör han också. Ska ni göra något kul i veckan? Hoppas ni mår bra :) Kramar

2010-08-16 @ 20:42:42
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Soppe - Nicole's morsa

Äsch, inte är det säkert nån fara med "vikten". Han är ju så goo! :)

2010-08-16 @ 21:43:38
URL: http://sbergdahl.blogg.se/
sarah

Världens sötaste gosekille är han :)

2010-08-16 @ 21:52:15
URL: http://langtanefterattblitre.blogg.se/
sarah

envisa kilon =/ .. ja jag ammar så har fått mycket gratis känns det som men sen så skulle jag ju egentligen behöva gå ner kanske 20kg till för att ha en normal vikt :P bara att kämpa på .. . hur mycket gick du upp?

kram

2010-08-17 @ 08:45:37
URL: http://langtanefterattblitre.blogg.se/
Saara ♥ Mamma Till Linnéa ♥

Jag tycker han är fin ;)

2010-08-17 @ 19:45:02
URL: http://itssaraslife.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0