Liams utveckling

 

Idag är han 12 Veckor och 5 dagar gammal. han blir 3 månader på torsdag. Men det var ett tag sen jag skrev om hans framgångar. Det har hänt en hel del.

Han ler nu stort och medvetet när någon busar med honom, de tär ju så underbart att se varende gång. Men nu har han även börjat få fram ljud som skratt. Inte riktigt där än men det hörs att han försöker skratta.

Han har inte gjort så mycket mer än att vända sig från mage till rygg några gånger när det gäller att vända sig. Men de sker inte så ofta nu då han har blivit otroligt stadig. Läkarna skrev i beskrivningen bestant och väldigt utvecklad kille.. Får väl se om de fortsätter.

Han vill stå eller sitta upp hela tiden. Att stå är roligast för då kan man små hoppa lite och vifta vilt med armarna.

Men de senaste han gör är att han fokuserar på en sak och sedan försöker greppa efter det.. Men de han inte fattar än är att han måste öppna handen för att få tag i saken. Men några gånger har han lyckats och fler och fler för varje gång vi tränar.

Han börjar nog känna igen Jimmy nu och det är oftast då vi åker bil. Eftersom Jimmy oftast kör så blir han nästan rädd då någon annan kör bilen. Men när Jimmy sitter där så tittar han på Pappa hela tiden och somnar nöjt efter en stund. Jocke körde bilen när vi var uppe i Rättvik och då letade han som vanligt efter pappa brevid sig men fick istället syn på Jocke och total skrek. Är faktiskt ganska roligt att han förväntar sig sin pappa vid ratten hela tiden!

Hans snack har oxå gått framåt något enormt nu är det inte bara aoui och sånna ord utan han har börjat pipa mer och gurgla på något sätt.. Ibland låter de även som om han säger mam så är väl en bit på väg till orden MAMMA :) Men de är bara när han skriker som de låter så annars är det massa andra ljud som kommer ur honom och fejk skratt (låter så iallafall).. haha!!

Han har en favorit sovställning som han i stort sätt måste somna i för att kunna sova. Det är på höger sida.

I den nya vagnen som han har så finns det en lucka man kan vika upp på solskyddet och där vill han hela tiden titta ut och tycker de är så roligt då nogon sticker fram huvudet och busar med honom.

Han har sin lilla personlighet och de är ju så häftigt att se. Fårn en liten liten kille som oftast bara sov och skrek på mat som nu är mer vaken och har skaffat sig ett vist mönster och beteende. Som föräldrar är det här så viktigt att få se och vara med om. Är en otrolig stolt het att se sitt barn le varje gång eller bli nöjd då man försöker att trösta. Bara de att man ser att han känner igen oss på längre håll är en sådan speciell känsla i hjärtat!

Skulle inte kunna se mig utan honom eller Jimmy!

  



Kommentarer
Jannika

Nä jag hoppas att hon dyker upp snart! :D söt liten pöjk du har!:D

2010-08-09 @ 10:06:45
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/
Anonym

tack igen!:D haha

2010-08-09 @ 10:25:13
Marie-Från en prematurmammas hjärta-

så himla söt och duktig kille :D

Malin, mamma till Jamie

Jaha okej!

Va bra att du sa det för de ska ju vi också göra kom jag på :p haha.

Idag ska jag träffa en kompis som är barnvakt åt en annans kompis dotter en sväng, mer vet jag inte :)



Kram!

2010-08-09 @ 11:25:12
URL: http://mmylove.blogg.se/
sarah

Jaha så trevligt :) HAde ni det bra?

Vi mår bara bra, kom hem från skåne igår .. har vart och hälsat på släkten så det var skoj men man är lite slut nu :) hur är det med er?



DEt känns fantastiskt :)så underbart det går ju inte att beskriva :)



Kram

2010-08-09 @ 13:00:36
URL: http://langtanefterattblitre.blogg.se/
Anki - mamma till Jamie

vad duktig han är! greppar saker och ting. Det har inte Jamie börjat med ännu. Jo han kan ta tag i sin napp när han har den i munnen och slänga iväg den ibland. :)

2010-08-09 @ 20:24:10
URL: http://ankihansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0