Låg mage

Måste bara säga att magen har sjunkit en hel del nu. Jag har lättare att andas och han sparkar inte så hårt mot revebenen längre heller, så skönt! Så jag hoppas att han vill kika ut lite tidigare än vad BF är. Ska försöka ta en bild den så ni får se att den sjunkit lite mer :)

 v 32 +5    v34 +4

Kanske är lite svårt att se men det känns stor skillnad :)


Kommentarer
Anki

Ja det kommer nog verkligen att kännas tomt i magen efteråt. Nu när man vant sig vid att ha en som lever loppan där inne i ett par månader nu :) hihi...



Jag jobbar i vanliga fall med att inventera. Så åker runt i sverige och inventerar coopbutiker. Som högst åker vi till Skara, Skövde och som lägst ända ner i malmö. Så det är mycket med hotellnätter. Så nu är det så skönt att vara hemma och inte göra någonting. Är inte så mycket för det här med att sova borta. Får se om man kan hitta sig nått annat jobb när Bulan har hittat ut sedan. Vill ju inte vara långt ifrån vår lilla då!



Vad jobbar du med?

Ha en fin kväll!

Kram

2010-04-11 @ 19:19:48
URL: http://ankihansson.blogg.se/
Anki

ja okej. Men man ska ju igentligen inte se det på det sättet. Vi har ju jobb i alla fall :) Kan tänka mig att det är stressigt på mc donalds. Inge vidare bra arbetsmiljö när man är gravid.



Ja det kommer vara så mysigt, Varje morgon vaknar jag och ligger och tänker på hur underbart det kommer att vara att ha en liten hos oss. Jag bara väntar och väntar just nu. :)



Kramar

2010-04-12 @ 09:10:24
URL: http://ankihansson.blogg.se/
Alexandra

jag ser att din mage har sjunkit .. :)

2010-04-12 @ 12:11:52
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
johanna

nu tycker jag han ska titta fram det lilla livet..

hoppas det går bra ,med dig.. de var länge sen vi sågs men de är kul att läsa hur de går för dig gumman.. kraaam johanna

2010-04-12 @ 12:22:00
URL: http://johannamedm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0