Ett brev som aldirg vart skrivet!

Vi i Damlaget VS Div.4!


Som många vet så har inte damlaget funnits så länge och resorna genom de senaste åren har varit väldigt speciella. Det började säsongen 2007 då vi började utvecklas på allvar tillsammans och vi kom redan då 4 i serien. Det såg lovande ut till 2008 då målsättningen blev något tuffare, vi skulle vinna serien, det fanns ingen annat. Med nya spelare så skulle 2008 komma att bli ett framgångsrikt år för Rådmansö SK Dam. Efter många turer snubblar vi i några matcher på mållinjen.

Av 14 matcher vann vi 8, spelade 3 oavgjorda och 3 förluster, men Vallentuna var något vassare och nyper platsen till Div. 4 när de slår oss hemma med 2-3 efter en otroligt jämn och spännande match. Vi var obeskrivligt besvikna och ville inte tro det var sant. Vi hade ju gjort en toppen säsong men nu fanns inget annat än att träna flitigt och till 2009 VINNA Div. 5.


Under vintern har vi åkt på cuper och folk runt om kring har blivit mer och mer imponerade av oss då vi tillexempel storspelar i Gimo och vinner vår grupp stort. (Gå ut och läs våra referat fån cuperna på http://www.radmansosk.com/)

När tiden var inne för serieläggning så händer något, Conny får ett samtal från Uff (upplandsfotbollsförbund) de har tagit beslutet att Vallentuna inte får gå upp i Div.4 för de har redan ett lag i Stockholms fyran. Så då fanns ingen annat lag i någon Div.5 serie som hade bättre poäng eller statistik än oss, så frågan var nu riktad till oss! Ville vi ha platsen i div.4? Utan tvekan så ringde Jalle tillbaks till Uff och tackade ja till platsen.


Och här står vi idag, laddar järnet och putsar upp skorna för debuten i sommar i DIVISION 4. Detta är ett stort steg i Rådmansö SK historia och med er hjälp och supportring så kommer inget att stoppa oss från att fortsätta utvecklas. Så kom gärna ner till Rådmansö Schack Arena och stötta oss i den nya utmaningen i div.4!


Tack för ordet!


Jessica & Sophie (Chippen)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0