Rådmansö - Norrskedika 2-2

Omgång 6 är nu spelad och vi tog iallafall med oss 1 poäng! vi öppnar matchen bra då vi gör ett ledningsmål tidigt i matchen men de var inte så sega på att kvittera de målet. Efter kanske 10 minuter stog de redan 1-1. jsg tycket amtchen var väldigt gungande då matchen  var hyfsat jämn hela tiden. 1-1 står sig in i halvtid då vi går in för lite pepptalk!

Med raketen som nystart på andra halvlek gav vi oss ut på plan igen. Vi öppnar matchen lika bra och på något vill känns det exakt som när vi mötte frösunda hemma vi trycket dit bollen än en gång då Anniz vissar upp sina frisparkar som seglade från halva planen in i buren bakom målvakten i Norrkedika. de står sig ett bra tag jag hinner titta på klockan den visar en kvart kvar, vet inte vad som händer men vi blir helt plötsligt stressade och bara tjongar i väg bollen såå fort vi fick den. De var som om vi inte längre ville rulla boll på backen. Neej, vi slog den långt åt fanders så våra stackar forwads fick springa ändan av sig... Men inte nog med de den kom tillbaka lika fort då de rensade eller målvakten gjorde en lång utspark. Vi tappade lite och de var helt plöttsligt nere hoss oss o backlinjen! Med deras otroligt snabba forwads hamande vi 2 nästan varje gång! och fick kosta på oss lite frisparkar då vi inte han ikapp ordentligt. Tålamodet börjar svikta och små gnäll uppkommer. Sen händer de osm inte får hända Norrskedika får in en boll i målet bakom Kalle! INTE sant tänker vi med bara 10 minuter kvar att spela. Sista stund kommer vi inte över halva plan då vi är så tillbaka pressade. Vi hade turen med oss att vi fick ett poäng, men kändes som en förlust då vi på något sätt allt mer ofta börjar tappa i slutet.. En steg och snabbhets träning vore inte helt fel?
Känns och kan tänka mig att de ser ut att gå fruktansvärt sakta och segt ut när vi rör oss på planen, måste försöka få lite mer J*vlar annama på planen och villja ha bollen mer och spela som vi gjorde förra året! Vi kan ju de visade vi mot uppsala och mariehamn! Kom igen nu tjejer, loppet är inte dött än!

NU laddar vi om och nyper 3 poäng borta mot Tobo/örbyhus. :)