Rikta Era Blickar!

Om vi börjar med att rikta blickarna bakåt en liten stund.
För ca 2 veckor sedan precis innan Conny skulle iväg och lägga serietiderna för i sommar så några dagar innan får han ett spännande samtal från Uff (Upplandsfotbollsförbund). Som det står tidigare i bloggen så gick Vallentuna som klara segrare upp ur femman till Div 4. Vi var oerhört besvikna på oss själva som inte klarade vårt mål att kliva upp. Men istället för att deppa ihop gav vi oss fan på att 2oo9 var det deffenitivt våran tur att segra div 5. Aja, nu tillbax till Connys samtal, Uff hade tagit beslutet att Vallentuna inte får kliva upp i div 4 för de har tydligen redan ett lag i sthlm (stockholm) fyran. Så Frågan blev nu riktad till oss! Ville vi ha platsen i div 4?

Tror ingen av oss hade tveckat i den fårgan så vi tackade JA till den. Självklart fanns det om och men som att vi faktiskt kommer få höra hella sommarn att vi åkt på ett bannanskal upp eller kommer ni klara det då?
Ja låt dem fråga de får väl helt enkelt ta sig ner till Rådmansö Schakt Arena och kolla.
Men även vi kände ibland att "fan, det hade ju varit så roligt att vinna femman och gå upp på egna ben!" Men klart man tar vara på chansen! Så nu är det inte längre ett av våra mål att gå upp i div 4 för nu är vi redan DÄR!

Men om vi riktar blickarna framåt igen..
Just nu ligger vi i hård träning innför sommaren och jag lovar det känns tufft varje morgon när man ska ta sig upp ur sängen. Men lite kul har vi att se fram emot innan sommarn, vi har faktiskt två cuper kvar att spela nu på lördag åker vi till Kungsängen en cup på 7-manna innomhus. Sen har vi den vi siktar mest på och det är Rimbocupen förra året gick vi vidare och gjorde ett hyfsat slutspel men i år ska vi försöka att slå oss längre. Målet är ju så klart alltid att vinna!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0