Tretton cup GIMO!

Rådmansö dam packade sina väskor och lämnade sina sängar tidigt imorse för att samlas vid sportcentrum 06:00. Idag var det Gimo Cup som vi skulle till. Vi kom dit med 12 sugna tjejer som bara ville vinna idag.

Laget som åkte var:

Frida
Sandra
Sofi
Jessica
Anniz
Linnea
Chippen
Honken
Erika
Ferdane
Pettsson
Matilda


Vi värmde upp till första matchen 08:25 och det kändes riktigt bra alla var sugna på att rulla hem en seger mot Riala div 4. I denna cup får de som spelar i en lägre division än de andra laget en bonusstraff för varje division. Så vi fick då en amerikanssktraff. Anniz hade paxat den tidigt och drog målvakten tjusigt och la in den försiktigt. 1-0 Rådmansö!

Matchen drar igång och vi har ett bra tryck på dem 3 hörnor = straff Vi sätter även den bollen som Sandra trycker dit vid sidan om målvakten. Sen hände rnågot och vi släpper in dem i matchen de lyckas få tre hörnor och sätter den på frida som inte var långt ifrån att ta den. Matchresultatet 2-1 står sig tiden ut och 3 efterlängtade och välförtjänta poäng till oss. =)

Nästa motstånd stod Sunnersta div 3 för vi hade alltså två bonusstraffar på dem. Chippen slår in första efter väntar Sandra hon tar sats och vet inte riktigt vad hon ska göra målvakten får tyvärr tag på den men 1-0 till oss när matchen ska blåsas igång. Det är nu vi gör våran bästa match idag. Vi rullar boll pratar och erbjuds många chanser på mål. Vi släpper tyvärr Sunnersta en gång i matchen och den tar det och gör mål på. Men vi vinner matchen utan snack med 4-1. En fantastisk vilja hos alla tjejer på planen.

Efter Sunnersta var det dags för TÖFF  div 5 att möta oss inga straffar här eftersom vi spelar i samma division. Vi öppnar matchen väldigt gröttigt och bollen studsar inte rikitgt dit vi vill. Pettsson som var riktigt sugen på spel nu hoppade in och utan snack drog några spelare och satte den fint stolpe in bakom målvakten. Grymt bra tjejen! Sen tycker iallafall inte jag att det händer så mycket mer vi får in en balja till innan signalen går och vi lyckats spela till oss yttligare 3 poäng. =)

Gruppspelet sammanfattat:
Riala - Rådmansö 1-2
Rådmansö - Sunnersta 4-1
Rådmansö - TÖFF 2-0
Vi gick obesegrade ur gruppspelet vilket var jävligt roligt!

I slutspelet mötte vi på lite tuffare motstånd och första matchen som var mot Gimo UK förlorade vi med 2-0 de var mycket fart i deras bollar och vi tappar lite och en miss i försvaret leder till 1-0. Andra målet har vi inte så mycket att säga till om de får upp ett bra rull och sätter den fint i buren bakom Frida. Vi bestämde oss för att ta nya tag till nästa match som var mot Norrskedika. Den matchen blev det mer fart i och med två domare som inte riktigt blåste som vi ville så uppstod tjafs och väldigt tuffa närkamper ute på planen. Började redan här att synas att vi spelat många matcher nu och tappar därför lite väl mycket ibland. Vi håller igen hyfsat och spelar 1-1 tillsist.

Sista slutspels matchen var mot Upplands Ekeby. När vi ska spela denna match orkar vi knappt värma mycket tunga ben och väldigt trötta och vi viste att dem bara spelat en match tidigare idag så kanske att inställningen var lite dålig. Men vi gör en hyfsad match trots en tabbe som leder till deras första mål vilket gör att vi börjar hänga mer med huvudena istället att försöka göra något åt det. Måste bli bättre där! Vi lyckas inte hindra att en boll till ramlar in på en tre hörna = straff.

Sen vart det tyvärr stopp för oss denna gång men ett mycket imponerande gruppspelskval och sen en hyfsad start på slutspelet så tycker jag att vi kan packa ihop och tacka för oss. Vi ska vara stolta och se detta som ett stort framsteg för Rådmansö DAM vi spelar rikitgt bra nu och då sitter det folk på sidan som är minst lika bra. Så de kan räkna med oss framöver om vi håller i oss och håller truppen hel!

Slutspelet sammanfattat:
Gimo UK - Rådmansö 2-0
Rådmansö - Norrskedika 1-1
Upplands Ekeby - Rådmansö 2-0


Bra jobbat tjejer ses på träningen.

Ha det gött


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0