Rsk-Knallen!



Jaa, då var ännu en helg passerad och jag ber om ursäkt för det sena inlägget. Helgen har varit en av de roligaste på länge. Dam + Herrlag tog sig ner till Rådmansöhallen för att tillsammans för första gången spela av rsk-knallen. I damlaget var det ca 7 stycken som dök upp tycker att det borde bli fler nästa gång och jag kan säga att ni som inte var där missade något.



Vi vart uppdelade i olika lag sen skulle varje lag komma på ett namn och en hejaramsa. De sök upp namn som Gyllene skorna, Dreamteam, Kaffekask och Faddes Grabbar! Faddes grabbar som egentligen vann alla matcher under turneringen förlorade i utlsagningen och hamnade på en tredje plats. Kaffekask som torskat 2 hamnade sist efter utlag av Gyllene skorna som egentligen förlorat alla sina i gruppspelet.. Dreamteam och gyllene skorna i final och tro det eller ej men Gyllene skorna tog hem allt. Bäst och Bäst det går nog att diskutera! Linnea baljade in fina mål på Ronnie som var ganska borta de gångerna. Haha!

Drickat!
Tanken var fin att det inte skulle drickas under turneringen men något hände och vattenflaskerna var inte längre fyllda med vatten. Så tillsut gick det inte att hindra flaskorna från att hamna i hallen.



Efter turneringen var det mat som stod på schemat. Pia hade gjort maten som bestod av fläskfile champinjonsås och sallad. Underbart gott Pia! Det vart massa tävlingar och Anniz som aldrig höll käften med sitt skålande. Men visade sig senare att hon hade en uppgift att göra det. Trisslotter delades ut för ramsorna och till de som klarat sin uppgift. de delades även ut priser till vinnarna och åretsknalle som blev Sandra =). Linnea fick för årets straffar grattis.

Senare förflyttades festen från rådmansö hem till Jocke där det avrt fest och fyllesnack =) I vardagsrummet var det Fadde som stod för hålligånget. Vid ca 24:00 (har inget exakt minne men där någon gågn) drog vi uprolig till Mobegrs. Det var en rolig upplevelse dam och herrlag höll ihop i stort sätt hela kvällen när timmen började bli sen var det mångs som fick nog och åkte hem. 

Men måste tacka för en fantastiskt rolig dag/kväll får hoppas att det kommer flera sånna här tillfällen och att det då är lite bättre uppslutning från oss damer. Men vi som var där hade grymt roligt =)



Ha det gött


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0