Vitt ute, massa mat i kylskåpet och massa julklappar i vardagsrummet kan det bli en bättre jul!

Det var igår som vi lämnade Norrtälje bakom oss och åkte upp till Garsås för att fira jul. Man hade ju hoppats på en massa mer snö här en hemma eller jaa, man brukar ta det för givet. Men ack så fel vi hade kan Lova er som läser att det är dubbelt upp hemma :) Men men det finns i alla fall så det räcker att kasta snöbollar.. Matte (svärfar) har en som väntar! Han kastade en på mig häromdagen och sen sprang han in.. hahah! Såg lite roligt ut men han ska få en han med när han minst anar det.

Resan upp igår gick jätte bra var inte så mycket bilar som jag trott det rullade på om man säger så. Vi stannade i valbro, valbo jaja något på V och slutar på O. Där i alla fall stannade vi och käkade lite och gick i köpcentret en stund Jimmy hittade ett par jeans som satt riktigt snyggt på honom! Var en bil vid rimbo som kört av men annars så såg vi inga olyckor, som tur var! Mycket spolarvätska gick åt då det var slask på vägarna, men jag som vanligt somnar så var Jimmy som fick sitta och svära över det..

Väl uppe så vart det att äta lite kyckling och potatis sen var det uppesittarkväll med bingolotto på 6 lotter så vann faktiskt 4 men bara små vinster. Både jag och Jimmy vann på sista spelet sen orkade vi inte mer och gick och la oss.

Idag så har vi inte hunnit mer än att vakna och käka frukost, får se vad denna dag tar vägen förhoppningsvis går den ganska fort så man får öppna packet snart :)

GOD JUL PÅ ER ALLA!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0