Var Det Grus Eller Lervälling?

Igår var en hämsk första träning på "grus" plan i spillan, grus och grus kan diskuteras, det var mer som en lervälling att springa i. Men vissa hade kul med att sparka mer blöt lera än fotboll... Själv var det absolut inget underlag för mig då mina fotleder knorra på engång. USCH!

Men träningen i sig var riktigt bra gillar då det blir lite variation och nya övningar, synd bara att det var så svårt att göra något bra på det underlaget. Men vi kommer tyvärr att få träna på det här underlaget tills gräset kommer eftersom vi "missat" att boka upp oss på en ordentlig plan! Kanske ska boka redan nu tills nästa vinter?? Tills dess får vi göra det bästa av situationen på Spillan och forstsätta sparka loss målen och ha skorna fulla med lera och vatten när vi går av. Men inga sura miner, fotboll är kul eller hur?

Själv kan jag känna att den frågan kan diskuteras om det kanske inte är bättre att byta om inne på spc (sportcentrum) och sen dra på sig joggingskorna och ut å springa istället då inte en boll rullade rätt eller ända fram igår?!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0