Tröttmössa

I söndags skulle vi spela match mot Rånäs men de fick inte ihop lag så matchen blev flyttad till den 27.

Måndag 27/8

Igår med andra ord.. Måndagar är alltid lika gråa och tråkiga.. fast idag fick vi i alla fall sovmorgon för vi hade inget individuellt val. så jag vaknade vid 10.30 typ och tog det lugnt.. skolan började inte först 12:25 så kunde slappa framför datorn och tven ett tag innan man åt lite frukost och gjorde sig redo.. Jag viste att det skulle bli en stressad dag men hoppades på att allt skulle lösa sig i alla fall.. 

I skolan så hade vi Historia A i helklass tillsammans med OP så vi var ca 31 personer i klassrummet.. Jobbigt! Men fick en liten uppgift att skriva en egen historia om dig själv kallad "Min Histora" kladdade ihop nått bara och hoppades på att vi skulle få sluta.. innan vi fick gå så fick vi en uppgift att kolla upp vad ordet historia innehåller.. 
Sen var det dags för Matte B som bara vi i högskolepaketet har.. Jag fattade nada.. tycker matte är roligt och har haft lätt för det tidigare men jag fattade verkligen nada så hoppas att det går bättre idag!

Efter skolan skulle Kalle köpa en digitalkamera på Elgiganten.. haha med massa rabatter och skit så skulle hon bara betala men då har hon inte tillräkligt med pengar på kontot haha! Pinsamt men de är nog vana.. Vi gick på jakt efter köttbullar som vi skulle käka till middag. Men då kom vi på att Hjalle skulle hämta oss vid tio i fem och klockan var nu halv.. Så vart att springa hem och börja med maten.

Efter en stressig middag så var Hjalle på plats nere på parkeringen så tog vårt pick och pack och åkte mot samlingen vid Hangaren. När alla i laget var på plats så åkte vi mot Rånäs för att spela ett het borta derby!

När vi kom fram till Rånäs och bytt om så stod Anniz för det lilla extra hon hade på sig ett bar minimala XS i shortsen (eller hur det nu stavas) så de flesta stod dubbelvikta av skratt Förutom Rånäs som, som vanligt tycker att vi är hel knäppa..

Dags för match!

Matchen blås igång av vår älskade vavorit domare Torsten... Eller inte! Första halvlek rullar vi boll väldigt bra och lyckas få in ett spel mål.. Kim slår ett fint inlägg till Anniz som lägger ut den till mig så kunde jag ju inte precis missa ett sånt kanon läge..  0-1 till Rådmansö =) Våra ledare hade innan match klagat på att det inte fanns nån glädje på planen när vi gör mål så nu fick de så de skämdes i stället.. Alla slängde sig i en hög mitt på planen ink A-K (Målvakten) och skrek allt vad de kunde.. haha

Andra halvlek så går vi in lite väl mycket med vinsten i ögonen så vi tappar lite.. men jobbar på bra i alla fall. vi lyckas få in ett solomål av kim och en ribbträff av Anniz.. Kändes riktigt skönt när domaren blåste av matchen.. Äntligen fick vi hurra i omklädningsrummet igen! =) 0-2 Till Rådmansö!!

image3

Tjiing tjong


Kommentarer
ett av dina fans

Jessica dominerar på plan så som den stjärna hon är i laget ;D

2007-08-30 @ 12:39:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0